tisdag 10 februari 2009

Biffar

En väldigt trevlig sideffekt av att äta sån här kost är att jag blivit tvungen att lära mig laga mat. Är ju bara 13 år sen jag flyttade hemifrån så det kanske var dags;-) Ikväll har jag improviserat ihop jättegoda feta och oreganobiffar.

400 g blandfärs
100 g fetaost
2 ägg
grädde
svartpeppar
oregano

Blanda färsen med riven fetaost, ägg och grädde till lagom konsistens. Smaksätt med svartpeppar och oregano. Stek biffarna i smör. Jag gjorde ganska så platta och små biffar, fick ut 15 st.

Sås
Grädde
Buljongtärning
Creme fraiche
Cayennepeppar
ev oregano

Vispa ur pannan med en skvätt grädde. Tillsätt en klick creme fraiche och buljongtärning. Smaka av med cayennepeppar och oregano.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för titten:)